Overige toepassingen

PaenenCoatings legt professionele en veelzijdige vloersystemen die voldoen aan de HACCP-richtlijnen en op alle harde ondergronden gelegd kunnen worden
Liever direct contact?
Bel: 0652645867

Overige toepassingen

De vloer– en wandcoatings van PaenenCoatings zijn ongelofelijk veelzijdig. De professionele kwaliteit van deze vloersystemen maakt ze inzetbaar binnen veel verschillende branches waarin veiligheid, hygiëne, kwaliteit en duurzaamheid een prioriteit zijn
  • Overige toepassingen 2
  • Entreevloer1
  • Zwembadvloer
  • terrazzo look vloer

Een sterke en duurzame keuze

Als u op zoek bent naar een duurzame keuze, bent u bij ons aan het goede adres. De vloeren zijn acrylaat gietvloeren, opgebouwd uit het 4-laags Paenen PMMA systeem. De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond. Ons systeem kan op vrijwel elke harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, tegels, hout of zandcement. Een uitzondering zijn zandige ondergronden. Dit betekent dat we onze vloer ook direct over uw bestaande vloer kunnen aanbrengen. Het voordeel hiervan is dat er geen ingrijpende verbouwing hoeft plaats te vinden en de vloer snel gelegd wordt.

De toplaag is uitermate sterk, scheuroverbruggend en kras– en stootvast. Dit zorgt ervoor dat de vloer voor langere tijd mooi blijft en niet snel vervangen hoeft te worden. Of u nu een vloer zoekt voor een kapsalon, een hotelketen of een casino, het is in alle gevallen essentieel dat het veelvuldige, dagelijkse gebruik van een vloer niet ten koste gaat van de representatieve uitstraling die uw klanten verwachten. De vloer kan bovendien een zeer zware belasting aan. Denk hierbij aan voertuigen van een groot formaat, maar ook aan zware machines. Onze vloeren zijn daardoor uitstekend inzetbaar binnen alle takken van de industrie, zoals de metaalindustrie of de procesindustrie.

Veilig en onderhoudsvriendelijk

De vloersystemen van PaenenCoatings zijn uitermate onderhoudsvriendelijk. Dit is met name te danken aan het feit dat ze volkomen naadloos zijn, waardoor het vuil en de bacteriën zich niet kunnen nestelen. Dit is van groot belang als de vloer in ruimtes wordt geplaatst waar hygiëne een prioriteit is, zoals in de gezondheidszorg of bij zwembaden en sauna´s. De zwembad- en wellnessbranche hebben bovendien te maken met vloeren die onophoudelijk nat worden. De vloersystemen zijn verkrijgbaar met verschillende antislip afwerkingen, om zo de veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen.

Er zijn sectoren waarin het morsen van chemische vloeistoffen onvermijdelijk is, zoals in alle chemische bedrijfstakken of in laboratoria. Onze 100% vloeistofbestendige vloeren zijn bestand tegen allerlei soorten chemicaliën. Er kunnen bovendien ronde, hygiënische plinten worden geplaatst, die de bescherming optimaliseren.

Ruime keuze en binnen een dag gelegd

Bovengenoemde voordelen gaan niet ten koste van het design. De vloeren van PaenenCoatings zijn in vele kleuren leverbaar, zodat u altijd de vloer vindt die goed aansluit bij de rest van het interieur. De kleurensamenstelling kunt u helemaal zelf bepalen. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo in de vloeren te verwerken.

PaenenCoatings is zich ervan bewust dat het cruciaal is om het effect van een vloerrenovatie op uw bedrijfsactiviteiten te minimaliseren. Onze vloersystemen brengen wij dan ook binnen één dag aan en na 2 uur is de vloer al volledig belastbaar. Bovendien brengen wij de vloeren niet alleen tijdens kantooruren aan, maar desgewenst ook in het weekend of ’s nachts. Neemt u gerust eens contact op via het webformulier of telefonisch voor meer informatie of een offerte.

Direct contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten, werkwijze of producten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

(Vereist)

Contactgegevens

Burgemeester Philipsenstraat 4
5051 CR Goirle

tel: 0652645867
kvk nummer: 64762882
btw: NL199529747B01
IBAN:NL75INGB0007148152