Automotive sector

PaenenCoatings plaatst binnen een dag uw vloeistofdicht, slijtvast en antislip vloersysteem. Een geheel nieuwe vloer zonder werkonderbreking!
Liever direct contact?
Bel: 0652645867

Automotive

Binnen de automotive sector is het steeds gebruikelijker om te kiezen voor een kunststof vloer en dan met name een coatingvloer. Deze vloeren zijn namelijk heel geschikt voor alle vereisten van deze branche. Bij PaenenCoatings weten wij dat of het nu om een autogarage, showroom een parkeerplaats of een tankstation gaat, het in alle gevallen van groot belang is dat de vloeren de zware mechanische belasting van de voertuigen aankunnen, geen vloeistoffen doorlaten en makkelijk te reinigen zijn. Bovendien zorgen wij voor een snelle plaatsing, waardoor u uw werkzaamheden weer snel kunt voortzetten.

Waar moet een vloer voor de automotive sector aan voldoen?

Een vloersysteem voor een bedrijf binnen de automotive sector moet aan heel wat eisen voldoen, zodat alle werkzaamheden naar behoren kunnen worden uitgevoerd.

Stevig en vloeistofdicht

In de eerste plaats is het belangrijk dat een vloer voor de automative sector zeer sterk en scheuroverbruggend is. Er komt tenslotte heel wat gewicht van diverse soorten voertuigen overheen. Daarnaast moet de vloer langdurig bestand zijn tegen de gemorste of weggelekte oliën, zuren, chemicaliën en natuurlijk brandstof. Dit is niet alleen in een werkplaats het geval, maar ook in parkeergarages of wasstraten. De vloeren van PaenenCoatings zijn 100% vloeistofdicht en daardoor geschikt voor professioneel gebruik

Veilig en onderhoudsvriendelijk

Een ander belangrijk aspect binnen de automotive sector is dat de vloeren bijdragen aan de veiligheid van het personeel en de klanten. In een garage, tankstation of parkeerplaats zijn regelmatig resten brandstof of plassen met vuil water te vinden. De antislipvloeren van PaenenCoatings zorgen ervoor dat het risico op uitglijden in dit soort gevallen minimaal is. Het reinigen van de vloeren is daarnaast een fluitje van een cent, want ze zijn volledig naadloos. Zo kan het vuil afkomstig van het tanken, de reparatiewerkzaamheden of meegebracht door voertuigen bij het in – en uitrijden, zich niet ophopen. Het grote voordeel is dat er zo maar weinig tijd aan schoonmaken besteed hoeft te worden en uw autogarage, parkeergarage of tankstation er toch representatief uit blijft zien.

Uw vloer in 1 dag gelegd

Een belangrijke reden om de renovatie of plaatsing van een vloer binnen de automotive branche uit te stellen is dat de werkzaamheden van uw bedrijf onderbroken moeten worden. Een parkeergarage is bijvoorbeeld vaak 24 uur open, waardoor het zeer lastig is om een goed moment uit te kiezen voor een vloerrenovatie. PaenenCoatings minimaliseert de werkonderbreking zo veel mogelijk. Een groot voordeel is dat de nieuwe vloer over de bestaande vloer aangebracht kan worden, waardoor het mogelijk is om uw nieuwe vloersysteem binnen één dag aan te leggen.

PaenenCoatings is bovendien zeer flexibel wat betreft het tijdstip waarop de vloeren geplaatst worden. Als het u beter uitkomt, kunnen wij de nieuwe vloer van uw autogarage ook op een zondag leggen of ‘s nachts werkzaamheden verrichten voor de vloeren van uw parkeergarage. Onze deskundige specialisten gaan met u in gesprek om zo goed mogelijk in te spelen op uw behoeftes en wensen. Neemt u gerust contact op via het webformulier voor meer informatie.

Direct contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten, werkwijze of producten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

(Vereist)

Contactgegevens

Burgemeester Philipsenstraat 4
5051 CR Goirle

tel: 0652645867
kvk nummer: 64762882
btw: NL199529747B01
IBAN:NL75INGB0007148152