Voedselverwerking – HACCP

PaenenCoatings biedt naadloze antislip vloersystemen die voldoen aan alle regels van een HACCP-plan, optimaal hygiënisch en 100% vloeistofdicht zijn.

Liever direct contact?
Bel: 0652645867

Voedselverwerking-HACCP

Bedrijven in zowel de voedingsmiddelenindustrie als de horeca moeten aan strenge hygiënische regels voldoen om de veiligheid van de levensmiddelen en daarmee die van de consument te waarborgen. PaenenCoatings levert vloeren die niet alleen aan alle HACCP-voorschriften, maar ook aan de Arbo-technische regelgeving voldoen en bovendien halal-gecertificeerd zijn.

HACCP-voorschriften voor vloeren in de voedselindustrie

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Bedrijven analyseren hun complete productieplan, brengen in kaart wat de mogelijke kritische punten of veiligheidsrisico´s zijn en geven aan hoe deze voorkomen kunnen worden. Dit alles wordt opgenomen in een HACCP-plan. Vloeren zijn een belangrijk onderdeel van dit HACCP-plan. Een vloer die aan de HACCP-richtlijnen voldoet, draagt immers bij aan het beheersen van eventuele gezondheidsrisico´s.

Kritische punten bij vloeren zijn onder andere de vloeistofdichtheid en de hygiëne. Het is belangrijk dat er geen voegen of naden zijn waarin vuil zich kan nestelen. Bovendien moeten de vloeren makkelijk te reinigen zijn. Andere kritische punten zijn het antislipniveau en de slijtvastheid. In de voedselindustrie is het van groot belang dat de veiligheid van medewerkers niet in gevaar komt door gladde vloeren, als er bijvoorbeeld vocht gemorst wordt.

HACCP vloeren van PaenenCoatings voor de voedselindustrie

De vloeren van PaenenCoatings voor de horeca en de voedingsmiddelenindustrie voldoen volledig aan de HACCP-richtlijnen. Dit betekent dat ze volkomen naadloos zijn en bovendien 100% vloeistofdicht, waardoor ze zeer eenvoudig te reinigen zijn. Daarnaast zijn ze bestendig tegen alle chemicaliën die gebruikt worden binnen deze branches. De vloeren zijn opgebouwd uit het 4-laags Paenen PMMA systeem. Het betreft een acrylaat gietvloer die op vrijwel elke harde ondergrond kan worden aangebracht en zeer duurzaam is.

De vloeren zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen met verschillende antislip-afwerkingen, afhankelijk van uw behoeftes. Ze zijn bovendien zeer slijtvast, elastisch en scheuroverbruggend, wat zorgt voor een lange levensduur. Al deze voordelen gaan niet ten koste van het design. De vloeren van PaenenCoatings zijn in vele kleuren leverbaar, zodat u altijd iets vindt dat goed aansluit bij de rest van het interieur.

Snelle en flexibele plaatsing

Bij PaenenCoatings zijn we zeer flexibel en zullen we altijd rekening houden met uw wensen wat betreft de dag en het tijdstip van de plaatsing. Het is zelfs mogelijk om de vloer gedurende uw sluitingstijd te laten plaatsen, ook als dit betekent dat dit ´s nachts moet. Eenmaal geplaatst, zijn de vloeren direct volledig belastbaar.

Wilt u graag meer informatie ontvangen van een van onze ervaren en deskundige specialisten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op via het online webformulier. Voor elk bedrijf vinden wij de meest passende en betaalbare oplossing.

Direct contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten, werkwijze of producten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

(Vereist)

Contactgegevens

Burgemeester Philipsenstraat 4
5051 CR Goirle

tel: 0652645867
kvk nummer: 64762882
btw: NL199529747B01
IBAN:NL75INGB0007148152