Woongelegenheid

Kiest u voor een vloer of wandbekleding van PaenenCoatings? Dan heeft u de voordelen van professionele kwaliteit voor uw woongelegenheid.
Liever direct contact?
Bel: 0652645867

Woongelegenheid

Er is enorm veel keuze wat betreft vloersystemen voor een woongelegenheid. Een vloer kiezen voor een appartementencomplex, verzorgingstehuis of vakantiebungalows is echter niet hetzelfde als een vloer voor een eigen woning. Het betreft immers vloeren die veel intensiever en door meer mensen gebruikt gaan worden dan in de woning van een particulier. Het is om die reden ook wenselijk dat het een vloer betreft met alle voordelen van professionele kwaliteit, zoals de vloersystemen van PaenenCoatings.

  • Woongelegenheid 1
  • Woongelegenheid 1
  • Woongelegenheid 2

De voordelen van PaenenCoatings vloeren voor een woongelegenheid

De vloeren van PaenenCoatings hebben een aantal voordelen ten opzichte van vergelijkbare systemen. Zo zijn de vloeren bijzonder sterk, dankzij het vierlaagse Paenen PMMA-systeem. Dit systeem kan op vrijwel elke harde ondergrond worden aangebracht, bijvoorbeeld op beton, tegels of hout. Na de eerste twee lagen die voor de hechting aan de ondergrond en de egalisatie zorgen, komt de slijtlaag, de zichtbare kleur en instrooilaag van de vloer. Als laatste komt de toplaag. Die is slijtvast en voorzien van zowel UV- als kleurbescherming.

Een woongelegenheid die door veel verschillende mensen wordt gebruikt, dient over vloeren te beschikken die tegen een stootje kunnen. Het slepen van koffers, kinderen die speelgoed laten vallen of de rollators en rolstoelen van ouderen… dit alles kan vloeren flink aantasten. Het PMMA-systeem van PaenenCoatings zorgt voor bijzonder sterke vloeren die scheurbestendig en kras– en stootvast zijn. Het resultaat is een vloersysteem met een zeer lange levensduur, die om die reden ook heel duurzaam is. Een investering die heel wat jaren meegaat dus. De vloeren zijn zowel geschikt voor binnenshuis als voor de garage of het terras.

Als u niet te veel tijd wilt besteden aan de schoonmaak, is dit eveneens een zeer geschikte vloer. Hij is namelijk compleet naadloos, zodat het vuil zich niet kan ophopen. Dankzij de toplaag die vermijdt dat het vuil in de vloer trekt, is het oppervlak snel en makkelijk te reinigen. De ideale oplossing voor een woongelegenheid waar veel doorloop is en weinig tijd voor een constante schoonmaak. De vloeren van PaenenCoatings zijn bovendien 100% vloeistofdicht en hebben een antisliplaag, wat voor meer veiligheid zorgt, met name in keukens en badkamers. Het risico dat men uitglijdt is daarmee immers kleiner. Zeker bij kleine kinderen of ouderen mensen is dit aan te raden.

Zelf samen te stellen en snel te plaatsen in elke woning

Er is oneindig veel keuze wat betreft de kleursamenstelling. In elk gewenste interieurstijl is er voor uw woongelegenheid wel een geschikte vloer te vinden. Onze vloeren gaan bovendien niet alleen lang mee, maar behouden ook al die tijd hun mooie uitstraling. We beschikken bij PaenenCoatings over jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij u uitstekend bijstaan en adviseren over de meest geschikte vloer.

Om de bewoners of gasten van uw woongelegenheid zo min mogelijk overlast te bezorgen en de gevolgen van de vloerrenovatie te minimaliseren, leggen wij de vloer binnen één dag. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de vloer in het weekend of zelfs ‘s nachts te laten aanbrengen, als dit voor minder overlast zorgt. Twee uur na plaatsing is de vloer weer belastbaar. De vloeren kunnen over de bestande vloer heen aangebracht worden, wat ervoor zorgt dat er geen sloopwerk aan te pas komt.

Direct contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten, werkwijze of producten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

(Vereist)

Contactgegevens

Burgemeester Philipsenstraat 4
5051 CR Goirle

tel: 0652645867
kvk nummer: 64762882
btw: NL199529747B01
IBAN:NL75INGB0007148152