Retail & shops

Vind de perfecte vloer voor uw Retail onderneming bij PaenenCoatings: Onderhoudsvriendelijk en oneindig veel mogelijkheden in kleursamenstelling
Liever direct contact?
Bel: 0652645867

Retail & Shops

Bij het kiezen van de juiste vloer voor de Retail & shops, moeten er met heel wat factoren rekening worden gehouden. Enerzijds natuurlijk het esthetische aspect. Een vloer moet immers bij de rest van het interieur passen. Anderzijds de praktische aspecten. De vloer moet namelijk bestand zijn tegen intensief gebruik en bovendien niet al te moeilijk schoon te maken zijn. De vloeren van PaenenCoatings bieden dit allemaal.

Een vloer of coating van PaenenCoatings voor winkelpanden

Als eigenaar van een shop of een andere retail onderneming, wilt u natuurlijk een vloer die bestand is tegen het intensieve loopverkeer van alle klanten en medewerkers. Daarnaast moet de vloer ook bestand zijn tegen alle handelingen die regelmatig in winkelruimtes worden verricht: denk aan het verschuiven van rekken, schappen en bakken of het gebruik van karretjes en winkelwagens. De vloeren van PaenenCoatings zijn vervaardigd uit een 4-laags PMMA-systeem. Het zijn gietvloeren van acrylaat, die bijzonder sterk zijn en dit allemaal goed aankunnen. Niet alleen zijn ze scheurbestendig, maar tevens kras– en stootvast.

De toplaag is voorzien van antislip. Hierdoor voorkomt u onveilige situaties voor klanten en medewerkers. Het kan nog wel eens gebeuren dat er iets uit de schappen valt en er voedingsmiddelen of andere producten op de vloer worden gemorst. Dat er vervolgens iemand uitglijdt moet te allen tijde voorkomen worden. De vloeren van PaenenCoatings zijn niet alleen veilig, maar ook onderhoudsvriendelijk. Doordat ze volledig naadloos zijn en over een toplaag beschikken die vermijdt dat het vuil zich ophoopt of in de vloer trekt, zijn ze heel makkelijk te reinigen. Dit is natuurlijk een must voor de retailbranche, want bij grote drukte is het niet altijd haalbaar om meteen grondig schoon te maken. Tegelijkertijd is het wel van belang dat uw winkel er schoon en netjes uit blijft zien.

Vloeren op maat voor detailbedrijven en winkels

Een vloer moet goed bij de rest van het interieur van uw winkel passen en voor de juiste uitstraling zorgen. Bij PaenenCoatings zijn er dan ook oneindig veel mogelijkheden wat betreft de kleursamenstelling van de vloeren en wandcoating. Elke denkbare stijl kunt u met onze vloeren creëren. Onze vloeren zijn geschikt voor alle mogelijke toepassingen binnen de retailbranche, of het nu gaat om een supermarkt, een kledingwinkel of een bloemist. Het is zelfs mogelijk om uw bedrijfslogo te implementeren in het vloersysteem. Zo past u de vloer gemakkelijk aan de huisstijl van de onderneming aan.

Vloersystemen voor Retail & shops snel en flexibel geplaatst

Uw shop wilt u natuurlijk niet zomaar sluiten voor langere tijd, waardoor het heel begrijpelijk is als een verbouwing of renovatie wordt uitgesteld. Toch is dit niet nodig bij een vloerrenovatie van PaenenCoatings. PaenenCoatings maakt het mogelijk om de werkonderbreking te minimaliseren door binnen één dag de nieuwe vloer aan te brengen. Het feit dat onze vloeren over bestaande vloeren gelegd kunnen worden, maakt een vloerrenovatie minder ingrijpend. Er gaat immers geen sloop– en hakwerk mee gepaard. Na jarenlange ervaring weten onze specialisten precies welke vloer het beste past bij uw winkel. Neemt u contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de meest passende oplossing die aansluit bij uw wensen en uw budget.

Direct contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten, werkwijze of producten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

(Vereist)

Contactgegevens

Burgemeester Philipsenstraat 4
5051 CR Goirle

tel: 0652645867
kvk nummer: 64762882
btw: NL199529747B01
IBAN:NL75INGB0007148152