Dierenopvang & verblijf

Bij PaenenCoatings vindt u vloeren en coatings die makkelijk te reinigen zijn en zo bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor dieren
Liever direct contact?
Bel: 0652645867

Dierenopvang & verblijf

In een dierenopvang of verblijf staat het welzijn van dieren centraal. Dieren moeten hier onder veilige en hygiënische omstandigheden kunnen verblijven, zonder dat ze worden blootgesteld aan allerlei infectiebronnen. Bij een dierenopvang of dierenpension betalen klanten vaak veel geld en verwachten dan ook dat hun geliefde huisdieren een schoon en goed onderhouden onderkomen hebben. Maar ook bij andere dierenverblijven, zoals veehouderijden, is het cruciaal dat de vloer bijdraagt aan een veilige leefomgeving. De vloeren van PaenenCoatings zorgen ervoor dat allerhande infectiebronnen geen kans krijgen.

  • Dieren 3
  • Dieren6
  • Honden 3
  • Dierenverblijf

Een schoon en hygiënische dierenopvang & verblijf

Vloeren en wandbekleding van een dierenopvang en -verblijf moeten aan strenge hygiënische eisen voldoen. Dieren nemen ongewild allerlei bacteriën met zich mee, die kunnen zorgen voor gevaarlijke infecties en besmettingen als ze de kans krijgen om zich te nestelen of verspreiden. Ontlasting en urine kunnen al snel gaan schimmelen en nare geurtjes verspreiden. Ook ander vuil dat zich ophoopt in hoekjes, bijvoorbeeld voedselresten, moeten zo snel mogelijk verwijderd worden. Dit is echter niet altijd mogelijk, omdat er een beperkt aantal schoonmaakmomenten op een dag zijn.

De vloeren en coatings van PaenenCoatings zijn de perfecte oplossing voor ruimtes waarin dieren verblijven. Dankzij een vuilafstotende toplaag die vermijdt dat het vuil in de vloer trekt, zijn ze uiterst hygiënisch en snel en makkelijk schoon te maken. Bovendien zijn ze 100% vloeistofdicht en volledig naadloos. Vuilophoping in uw dierenopvang & verblijf wordt zo vermeden.

Een veilige vloer voor dierenopvang

Dieren zijn beweeglijk. Honden in kennels zie je bijvoorbeeld vaak rennen en springen in hun hokken. Daarom is het belangrijk om over een vloer met een goede antisliplaag te beschikken, zoals die van PaenenCoatings. Ook de medewerkers lopen minder risico op valpartijen met antislipvloeren, bijvoorbeeld bij het reinigen van de hokken, zelfs wanneer de vloer nat is.

Vloeren worden in dierenverblijven veel en intensief gebruikt, zowel door mensen als dieren. Een vereiste is daarom dat de vloeren sterk zijn en niet snel beschadigd raken. De vloeren van PaenenCoatings bestaan uit een 4-laags PMMA-systeem. Omdat ze krasbestendig zijn, zullen de poten met scherpe nagels van dieren niet snel schade aanrichten. Ook zijn de vloeren stootvast en scheurbestendig. Ze gaan lang mee en blijven er ook langere tijd mooi uitzien, wat ze tot een duurzame keuze maakt. U wilt immers wel dat uw dierenverblijf een representatieve uitstraling behoudt.

Snel en flexibel vloeren leggen in uw dierenverblijf

Een vloerrenovatie in een dierenverblijf is vaak lastig. U kunt de dieren immers niet zomaar voor lange tijd verplaatsen naar een andere plek. Bij PaenenCoatings minimaliseren wij de gevolgen van een vloerrenovatie, door ervoor te zorgen dat uw vloersysteem binnen één dag aangebracht wordt. Onze vloeren kunnen op alle harde ondergronden aangebracht worden en vaak ook over een bestaande vloer. Wij zijn zeer flexibel wat betreft het moment van aanbrengen: ook het weekend en de avonden/nachten zijn een mogelijkheid, als dit voor u beter uitkomt. Een bijkomend voordeel is dat de vloer na amper 2 uur alweer volledig belastbaar is. Na het aanbrengen kunnen de dieren dus snel weer terugkeren.

Als ervaren deskundigen in de vloerbranche, kunnen wij u uitstekend adviseren over welke vloer het beste past bij uw type dierenopvang. Voor ieder bedrijf bieden wij een passende en betaalbare optie. Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u telefonisch of via het webformulier contact met ons opnemen.

Direct contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten, werkwijze of producten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

(Vereist)

Contactgegevens

Burgemeester Philipsenstraat 4
5051 CR Goirle

tel: 0652645867
kvk nummer: 64762882
btw: NL199529747B01
IBAN:NL75INGB0007148152