Carwash sector

Wilt u de vloer van uw carwash vervangen? PaenenCoatings plaatst binnen een dag een nieuw vloersysteem dat al na twee uur belast kan worden.
Liever direct contact?
Bel: 0652645867

Carwash

Een goede vloer en wandcoating zijn cruciaal bij wasstraten. Een slechte ondergrond die niet in zijn geheel vloeistofdicht is, zal gegarandeerd voor problemen zorgen. Vermijdt deze problemen door een vloersysteem van PaenenCoatings te kiezen dat voldoet aan alle vereisten van de carwash sector. Dankzij de snelle plaatsing, kunt u deze nieuwe vloer bovendien laten aanbrengen met minimale gevolgen voor uw bedrijfsactiviteiten.
  • carwash

De beste vloer voor uw Carwash

In een carwash wordt water in overvloed gebruikt, waardoor het heel glad kan worden als u de verkeerde soort vloer kiest. Dit brengt zowel uw medewerkers als uw klanten in gevaar. De antislipvloeren van PaenenCoatings minimaliseren het risico op uitglijden en zorgen zo voor een veilige werkomgeving.

Naast water komen er veelvuldig andere vloeistoffen terecht op de vloeren van een wasstraat. Denk hierbij aan schoonmaakproducten, chemicaliën, oliën en soms zelfs brandstof. De vloersystemen van PaenenCoatings zijn 100% vloeistofdicht en bovendien naadloos. Het vuil kan zich hierdoor nergens ophopen en ook niet in de vloer trekken. Alles blijft op de oppervlakte liggen en is hierdoor snel en makkelijk te verwijderen aan het einde van een werkdag.

De vloeren van PaenenCoatings zijn gietvloeren van acrylaat, opgebouwd uit een 4-laags PMMA systeem dat bijzonder sterk is. De vloer van een carwash moet bestand zijn tegen de belasting van zowel de voertuigen die er veelvuldig overheen rijden als tegen de zware reinigingsapparatuur. De toplaag van de vloeren van PaenenCoatings zijn niet alleen scheurbestendig maar ook kras- en stootvast, waardoor de vloer een lange levensduur heeft en er ook lang goed uit blijft zien.

Binnen een dag een nieuwe vloer voor uw carwash

Een carwash is elke dag van ‘s ochtends tot ‘s avonds geopend. Om dan het juiste moment te kiezen voor een vloerrenovatie is lastig. Niet open kunnen is immers zeer ingrijpend voor uw onderneming. Bij PaenenCoatings minimaliseren wij de gevolgen van een vloerrenovatie, door uw nieuwe vloersysteem binnen één dag aan te brengen. Na 2 uur is uw vloer alweer volledig belastbaar. Ook de tijden waarop de vloer wordt aangebracht zijn uitermate flexibel. Nachten behoren namelijk ook tot de mogelijkheden op elke dag van de week. Zo kunt u overwegen om het aanbrengen van de vloer tijdens sluitingstijd te laten plaatsvinden.

De coatingvloeren en wandbekleding van PaenenCoatings zijn in veel verschillende stijlen verkrijgbaar. Er kan zo perfect worden aangesloten op de bedrijfskleuren. Wilt u weten welke opties er beschikbaar zijn voor uw carwash? Neemt u dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via het contactformulier.

Direct contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten, werkwijze of producten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

(Vereist)

Contactgegevens

Burgemeester Philipsenstraat 4
5051 CR Goirle

tel: 0652645867
kvk nummer: 64762882
btw: NL199529747B01
IBAN:NL75INGB0007148152