Zware industrie


Coatingvloeren in de zware industrie sector


In de zware industrie is het essentieel om een vloer te hebben die intensief gebruik kan verdragen. Chemische bestendigheid en zware mechanische belastbaarheid zijn cruciaal. Daarom zijn gietvloeren al jarenlang populair in de zakelijke sector. Bij het kiezen van een geschikte vloer staat functionaliteit voorop, met nadruk op slijtvastheid, vloeistofdichtheid, antislip-eigenschappen en chemische bestendigheid.

Onze PMMA-vloersystemen zijn wellicht het meest geschikt voor de zware industrie vanwege hun uitzonderlijke sterkte, duurzaamheid en chemische bestendigheid. Wat deze vloeren zo krachtig maakt, is een flexibel membraan dat eraan wordt toegevoegd, waardoor de coating extra zwaar belastbaar is.

PaenenCoatings Vloer plaatsen

Voordelen

De voordelen van een kunststofvloer


Onze PMMA-vloersystemen bieden diverse voordelen die ze geschikt maken voor de zware industrie. Deze vloeren kunnen intensieve belasting aan en bieden uitstekende bescherming tegen slijtage en chemicaliën. Dankzij hun snelle uithardingstijd zijn PMMA-vloeren snel operationeel, wat stilstand minimaliseert. Bovendien zijn ze naadloos en gemakkelijk te reinigen, waardoor ze voldoen aan de strenge hygiënische normen van industriële omgevingen. Hun antislip-eigenschappen zorgen voor veiligheid, zelfs in omstandigheden waar olie, water of andere vloeistoffen aanwezig zijn. Daarnaast kunnen deze vloeren in verschillende uitvoeringen worden gelegd, wat bijdraagt aan een unieke uitstraling van uw bedrijf.

Projecten