Troffelvloer aanbrengen

Liever direct contact? Bel: 06 52 64 58 67

Troffelvloer aanbrengen

Met het aanbrengen van een troffelvloer heeft u een verstandige keuze gemaakt. Deze vloeren zijn namelijk betaalbaar, naadloos en sterk. Een nadeel is dat u zeker een week vrij moet maken voor het aanbrengen ervan, want er worden verschillende lagen gebruikt en die moeten afzonderlijk drogen. Dit probleem heeft u niet meer als u PaenenCoatings inschakelt. Wij kunnen uw waterdichte troffelvloer aanbrengen binnen één dag en deze is bijna direct in gebruik te nemen. Dat komt doordat we gebruik maken van het PMMA vloersysteem waarmee het gehele proces aanzienlijk versneld wordt. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan een gratis offerte bij ons op en laat u door ons verrassen.

Bel: 06 52645867Contactformulier

Een troffelvloer laten aanbrengen door Paenen Coatings

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten troffelvloeren in een groot aantal kleuren en combinaties van kleuren. Daarbij is er ook ons gepatenteerde Paenen Particles Floorsystem wat wel de uitstraling van een Terrazzovloer uitstekend nabootst, maar zeker niet het prijskaartje. We hebben vloeren in verschillende kleurencombinaties en u bepaalt zelfs de kleuren van de steentjes, indien gewenst. Eigenlijk krijgt u bij ons dus een vloer op maat en dat voor een vriendelijke prijs. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van kleuren en combinaties van kleuren waaruit u bij ons kunt kiezen.

Troffelvloer aanbrengen

Wat is een troffelvloer?

Een troffelvloer is een kunststofvloer. Het bestaat uit een kunsthars, een pigment (optioneel) en daar worden steentjes aan toegevoegd. Dat maakt een troffelvloer iets dikker dan gietvloeren, maar het effect op de vloer is veel unieker. Door de steentjes ontstaat er een structuur. Deze kunt u laten afdekken met een topcoating, zodat de vloer bijzonder hygiënisch wordt en de structuur niet voelbaar is, maar wel zichtbaar. Troffelvloeren hebben een groot aantal voordelen. Zo zijn ze water- en vloeistofdicht, betaalbaar, duurzaam, hygiënisch en bij ons dus in één dag geplaatst. U kunt tientallen jaren van uw troffelvloer profiteren en dat terwijl onderhoud nauwelijks nodig is.

We leveren in heel Nederland

Of u nu woont in Noord-Brabant, de Randstad, Utrecht, Limburg of Groningen, wij leveren duurzame troffelvloeren in heel Nederland. U kunt deze vloeren onder andere vinden in steden als:

 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Goirle
 • Oisterwijk
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Amsterdam
 • Utrecht

Omdat we een 100% tevredenheidsgarantie hanteren laten we niemand ontevreden achter en zorgen we dat al onze klanten exact de troffelvloer krijgen die ze voor ogen hebben. Dat doen we zowel voor particulieren als bedrijven, want onze vloeren zijn veelzijdig en breed inzetbaar.

Een gratis offerte voor de prijs

Bij PaenenCoatings geloven we dat we echt iets unieks te bieden hebben en daarom geven we iedereen die daarom vraagt een vrijblijvende offerte. Wilt u weten hoeveel u zou moeten betalen voor één van onze kunststofvloeren, dan vertellen we u dat graag zonder dat u tot aankoop verplicht bent. Laat door ons uw troffelvloer aanbrengen en u hoort daarna ongetwijfeld ook tot ons 100% tevreden klantenbestand. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of het contactformulier op onze website en u komt exact te weten wat we voor u kunnen betekenen.

Bel: 06 52645867Contactformulier

Uw vloer in 1 dag gelegd

We leggen uw gietvloer binnen 1 dag, op basis van methylmetharcylaat. Een materiaal dat ook wel bekend staat als PMMA of MMA. Het is een acrylaat gietvloer, met de professionele voordelen daarvan. Voor een maximale duurzaamheid en levensduur, op basis van diverse voordelige eigenschappen.

De voordelen van uw vloer- en wandcoating

 • In de RAL-kleur die u zoekt
 • Makkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen vocht en vuil
 • Kras- en stootvast
 • Met antislip mogelijk
 • Geen last van scheuren
 • Binnen 1 uur te gebruiken

We kunnen de vloer- of wandcoating op iedere ondergrond voor u aanbrengen. In een nieuwbouwhuis of bestaande woning, afgestemd op de uitstraling die u zoekt en de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Neem contact met ons op, dan brengen onze ervaren specialisten u graag een vrijblijvende offerte uit.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of contact met een adviseur voor een kunststofvloer in uw nieuwe woning of bestaande woning? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Offerte aanvragen

(Vereist)

Waarom kozen vele klanten voor PaenenCoatings

100% tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Vertel ons waar u naar zoekt, dan garanderen wij 100% tevredenheid.
Voor particulieren en bedrijven
We werken voor particulieren en voor bedrijven, afgestemd op uw specifieke wensen. Sluit u aan bij onze tevreden klanten.
Gratis offerte op maat
Graag weten waar u aan toe bent? Neem contact met ons op, dan brengen onze specialisten u een gratis offerte op maat uit.
Heeft u nog vragen?

© paenencoatings.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites