Terrazzo look vloer

Liever direct contact? Bel: 06 52 64 58 67

Terrazzo look vloer

Indien u de luxe en weelderige Terrazzo vloer kent, dan weet u misschien wel dat u daar honderden Euro’s per vierkante meter voor betaalt, maar voor onze Terrazzo look vloer bent u veel minder geld kwijt. Met het gepatenteerde Paenen Particles Floorsystem kunt u ook een vloer bezitten die de luxe uitstraling van een Terrazzo vloer heeft, maar met een aanzienlijk lager prijskaartje. Echte terrazzovloeren zijn dik, bevatten marmer en andere steendeeltjes en moeten gelegd worden door een ervaren en getrainde specialist. Met ons Paenen Particles Floorsystem heeft u een Terrazzo look vloer binnen een dag gelegd en kan deze direct in gebruik genomen worden.

Bel: 06 52645867Contactformulier

Een Terrazzo look vloer voor u

Als u besluit om bij ons een vloersysteem aan te schaffen, dan heeft u de keuze uit een groot aantal kleuren. Combinaties van kleuren zijn ook mogelijk en kan schitterende resultaten opleveren. Wij leggen deze vloer door vlokken aan de epoxyhars toe te voegen en zo het uiterlijk van de Terrazzo vloer zo exact mogelijk na te bootsen. Omdat we ook werken met ons PMMA vloersysteem is de vloer snel te gebruiken en kunnen we hem binnen een dag leggen. Dat is vergeleken met standaard terrazzovloeren, waar soms meer dan een week voor nodig is, natuurlijk een groot pluspunt.

Terrazzo look vloer toilet

De voordelen van onze kunststof vloeren

Besluit u één van onze Terrazzo look vloeren aan te laten brengen, dan profiteert u niet alleen van het lage prijskaartje. Een dergelijke vloer is naadloos, sterk en bijzonder duurzaam. U kunt er tientallen jaren van profiteren. Door het naadloze karakter is de vloer ook hygiënisch en onderhoudsarm. Omdat haren en stof gemakkelijk te verwijderen zijn, is het ideaal voor mensen met allergieën. De vloer slijt nauwelijks, kan eigenlijk niet kapot gaan en is op elke ondergrond aan te brengen. Dat betekent dat u niet hoeft te investeren in het verwijderen van uw oude vloer en dat u snel van uw nieuwe vloer gebruik kunt maken.

Wij leveren in heel Nederland

PaenenCoatings heeft vloeren gelegd in woningen, bedrijven en andere gebouwen in heel Nederland. Omdat we een 100% tevredenheidsgarantie hanteren, kunnen al onze klanten zich tevreden klanten noemen. We nemen geen afscheid tot u content bent met de vloer die we u hebben geleverd. Ook in Utrecht, Noord-Brabant en de Randstad liggen onze vloeren en dan bijvoorbeeld in steden zoals:

 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Goirle
 • Oisterwijk
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Amsterdam
Terrazzo look vloer

Vraag vandaag nog een offerte aan

We kunnen ons goed voorstellen dat u geïnteresseerd bent, maar dat u graag wilt weten wat zo’n duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer u gaat kosten. Vraag daarom vandaag nog bij ons een gratis en vrijblijvende offerte op, zodat u direct antwoord krijgt op uw vraag omtrent de prijs. We leveren aan particulieren en bedrijven en er is een vloersysteem voor iedereen. Onze vloeren zijn veelzijdig en in een groot aantal uitvoeringen en kleuren te plaatsen. Bij ons vindt u vast exact de kunststof vloer die u al zo lang wilt hebben.

Uw vloer in 1 dag gelegd

We leggen uw gietvloer binnen 1 dag, op basis van methylmetharcylaat. Een materiaal dat ook wel bekend staat als PMMA of MMA. Het is een acrylaat gietvloer, met de professionele voordelen daarvan. Voor een maximale duurzaamheid en levensduur, op basis van diverse voordelige eigenschappen.

De voordelen van uw vloer- en wandcoating

 • In de RAL-kleur die u zoekt
 • Makkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen vocht en vuil
 • Kras- en stootvast
 • Met antislip mogelijk
 • Geen last van scheuren
 • Binnen 1 uur te gebruiken

We kunnen de vloer- of wandcoating op iedere ondergrond voor u aanbrengen. In een nieuwbouwhuis of bestaande woning, afgestemd op de uitstraling die u zoekt en de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Neem contact met ons op, dan brengen onze ervaren specialisten u graag een vrijblijvende offerte uit.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of contact met een adviseur voor een kunststofvloer in uw nieuwe woning of bestaande woning? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Offerte aanvragen

(Vereist)

Waarom kozen vele klanten voor PaenenCoatings

100% tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Vertel ons waar u naar zoekt, dan garanderen wij 100% tevredenheid.
Voor particulieren en bedrijven
We werken voor particulieren en voor bedrijven, afgestemd op uw specifieke wensen. Sluit u aan bij onze tevreden klanten.
Gratis offerte op maat
Graag weten waar u aan toe bent? Neem contact met ons op, dan brengen onze specialisten u een gratis offerte op maat uit.
Heeft u nog vragen?

© paenencoatings.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites