Terrasvloer

Geschikt voor binnen en voor buiten, als ideale terrasvloer met de strakke en sfeervolle uitstraling zoals u daar ook binnenshuis gebruik van maakt.

Liever direct contact?
Bel: 06 52 64 58 67

Professionele voordelen met een stralende sfeer en karakter

Een sfeervolle vloer met de voordelen van professionele kwaliteit? Onze kunststof vloer- en wandsystemen voor particulieren combineren de kleur die u zoekt met maximale duurzaamheid en een lange levensduur. Volledig kras- en stootvast, net als met de anti-slip afwerking waar u gebruik van wilt maken voor meer veiligheid in huis.

Maak gebruik van een coatingvloer of -wand naar wensen, die we al binnen 1 dag kunnen aanbrengen en waar u vervolgens al na 1 uur weer gebruik van kunt maken. Beschikbaar in iedere RAL-kleur die u zoekt. Vloeistofdicht en daarmee uitstekend bestand tegen zowel vocht als vuil. Gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden, zonder dat u er veel omkijken naar heeft.

Uw vloer in 1 dag gelegd

We leggen uw gietvloer binnen 1 dag, op basis van methylmetharcylaat. Een materiaal dat ook wel bekend staat als PMMA of MMA. Het is een acrylaat gietvloer, met de professionele voordelen daarvan. Voor een maximale duurzaamheid en levensduur, op basis van diverse voordelige eigenschappen.

De voordelen van uw vloer- en wandcoating

  • In de RAL-kleur die u zoekt
  • Makkelijk schoon te maken
  • Bestand tegen vocht en vuil
  • Kras- en stootvast
  • Met antislip mogelijk
  • Geen last van scheuren
  • Binnen 1 uur te gebruiken

We kunnen de vloer- of wandcoating op iedere ondergrond voor u aanbrengen. In een nieuwbouwhuis of bestaande woning, afgestemd op de uitstraling die u zoekt en de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Neem contact met ons op, dan brengen onze ervaren specialisten u graag een vrijblijvende offerte uit.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of contact met een adviseur voor een kunststofvloer in uw nieuwe woning of bestaande woning? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Offerte aanvragen

(Vereist)

De beschikbare kleuren

Bekijk hier alle kleuren die wij beschikbaar hebben voor de troffelvloeren. Gietvloeren kunnen we in elke RAL kleur
leveren neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarom kozen vele klanten voor PaenenCoatings

100% tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Vertel ons waar u naar zoekt, dan garanderen wij 100% tevredenheid.
Voor particulieren en bedrijven
We werken voor particulieren en voor bedrijven, afgestemd op uw specifieke wensen. Sluit u aan bij onze tevreden klanten.
Gratis offerte op maat
Graag weten waar u aan toe bent? Neem contact met ons op, dan brengen onze specialisten u een gratis offerte op maat uit.