Retail


Coatingvloeren in de retail sector


Winkels hebben behoefte aan een vloer die er niet alleen aantrekkelijk uit ziet, maar ook duurzaam, onderhoudsvriendelijk en veilig is. De uitstraling van uw winkel is vaak het eerste wat klanten opvalt en speelt een cruciale rol in hun algehele winkelervaring. In de Retail sector is er ook behoefte aan duurzaamheid, aangezien vloeren dagelijks worden blootgesteld aan intensief voetverkeer, winkelwagens en displays die regelmatig worden verplaatst.

Daarnaast is onderhoudsgemak essentieel. Winkels moeten snel en efficiënt schoongemaakt kunnen worden om een nette en hygiënische omgeving te garanderen. Dit is niet alleen belangrijk voor de uitstraling, maar ook voor de veiligheid van zowel klanten als personeel. Epoxy gietvloeren bieden een naadloos oppervlak dat eenvoudig te reinigen is en bestand is tegen vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor de dynamische omgeving van de Retail sector.

PaenenCoatings Vloer plaatsen

Voordelen

De voordelen van een kunststofvloer


Een epoxy gietvloer biedt verschillende voordelen die de vloeren geschikt maken voorin de Retail. De naadloze afwerking zorgt voor een glad en continu oppervlak over grote gebieden, wat ideaal is voor intensief gebruik en het verplaatsen van zware rekken. De duurzaamheid van epoxy zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen de constante belasting en slijtage in een intensieve loopomgeving, terwijl het een schone en professionele uitstraling behoudt. Bovendien biedt epoxy diverse opties in kleur en textuur, waardoor het mogelijk is om zones aan te duiden wat zowel de functionaliteit als de professionele uitstraling versterkt. Ook zijn onze PMMA-vloersystemen uitermate geschikt voor in de Retail, ze zijn niet alleen scheurbestendig, maar tevens kras– en stootvast.

Projecten