PMMA vloer aan laten brengen

Liever direct contact? Bel: 06 52 64 58 67

Een PMMA vloer aanbrengen

Een acrylaatvloer of een PMMA-vloer (PolyMethAcrylaat) is een kunststof gietvloer. Acrylaat is heel duurzaam, slijtvast en stootvast. Het is geschikt voor particulieren, maar zeker ook voor industrie en bedrijven. Een vloer leg je voor lange tijd en daarom is het belangrijk daar een goede keuze in te maken. Een PMMA gietvloer aanbrengen zou wel eens die keuze kunnen zijn voor je bedrijf. Paenen Coatings legt in Noord-Brabant en de Randstad de mooiste PMMA vloeren voor bedrijven en particulieren.

Bel: 06 52645867Contactformulier

PMMA vloer voor industrie en bedrijf

Een acrylaatvloer is in 1 dag gelegd en is na 1 uur weer volledig belastbaar. Zeker wanneer je als bedrijf een nieuwe vloer nodig hebt is het heel prettig dat je weinig tijd verliest. Een PMMA vloer is een vloeistofdichte vloer en daarmee heel geschikt voor bedrijven als autowasstraten, grootkeukens, fitnesscentra of voor sanitaire gebouwen. De PMMA gietvloer voldoet ook aan alle eisen die worden gesteld aan professionele keukens en in de voedingsindustrie. Naast vloeistofdicht zijn ze heel goed bestand tegen temperatuurschommelingen, maar ook tegen de meeste chemicaliën en warm water. Schoonmaken is dan ook nooit een probleem. Een ander voordeel van een PMMA vloer is dat je kunt kiezen hoe stroef of glad deze moet zijn. Met een acrylaatvloer is de mate van antislip heel goed af te stellen.

Acrylaatvloer aanbrengen

Een PMMA gietvloer voor particulieren

Hoewel een PMMA gietvloer vooral door bedrijven wordt gebruikt is het ook heel geschikt voor particuliere toepassingen. Hij is in elke ruimte van het huis toe te passen, maar is bij uitstek geschikt voor de badkamer, de garage en de keuken. Oftewel, voor elke ruimte waar gewerkt wordt met water of vocht, waar een hoge belastbaarheid aan de orde is of waar geen naden en kieren in de vloer mogen zitten en de vloer gemakkelijk schoongemaakt moet kunnen worden. Vraag voor een prijsindicatie een vrijblijvende offerte aan. Want een vloer met een lange levensduur, die makkelijk schoon te maken is en verkrijgbaar is in alle mogelijke kleuren en ook nog eens kras- en stootvast is, waarom zou die alleen prettig zijn voor bedrijven?

Hoe wordt een PMMA-vloer aangebracht?

PaEen PMMA vloer wordt aangebracht over een ondervloer. Deze ondergrond moet glad en schoon zijn. Soms is daarom schuren, slijpen en stofvrij maken nodig. Over die ondervloer wordt de acrylaatvloer aangebracht. Die bestaat uit vier laagjes: een schraplaag, een primer en twee laagjes PMMA coating. PMMA is een soort kunsthars. Tot slot wordt er kwartszand ingestrooid. De totale dikte van de vloer ligt tussen de 2 en 5 millimeter. 1 uur na aanbrengen is de vloer in principe weer gebruiksklaar en kan hij weer belast worden.

Natuurlijk ben je ook benieuwd naar de prijs van een dergelijke vloer. Vraag naar een vrijblijvende offerte en merk zelf hoe efficiënt en kostenbesparend het laten aanbrengen van een PMMA-gietvloer is. Hoe groter de oppervlakte, des te lager de kosten per vierkante meter. Het aanbrengen van een nieuwe vloer is een behoorlijke investering, maar vergeet niet hoe lang de vloer meegaat en hoeveel gebruiksgemak deze biedt. Dat bespaart op de lange termijn veel kosten. Wil je toch besparen op het aanbrengen je vloer, doe dan een deel van de werkzaamheden zelf, zoals het egaliseren van de ondervloer. Ook kun je kiezen voor een standaardkleur, dat scheelt namelijk ook behoorlijk in de meerkosten. Paenen Coatings is gevestigd in Goirle, Noord-Brabant, en is werkzaam door geheel Nederland en het grensgebied met België. Door het continu blijven leveren van vloeren van hoge kwaliteit hebben we inmiddels een grote klantenkring weten op te bouwen in, onder andere in de volgende plaatsen:

 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Goirle
 • Oisterwijk
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Amsterdam
 • Utrecht

Uw vloer in 1 dag gelegd

We leggen uw gietvloer binnen 1 dag, op basis van methylmetharcylaat. Een materiaal dat ook wel bekend staat als PMMA of MMA. Het is een acrylaat gietvloer, met de professionele voordelen daarvan. Voor een maximale duurzaamheid en levensduur, op basis van diverse voordelige eigenschappen.

De voordelen van uw vloer- en wandcoating

 • In de RAL-kleur die u zoekt
 • Makkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen vocht en vuil
 • Kras- en stootvast
 • Met antislip mogelijk
 • Geen last van scheuren
 • Binnen 1 uur te gebruiken

We kunnen de vloer- of wandcoating op iedere ondergrond voor u aanbrengen. In een nieuwbouwhuis of bestaande woning, afgestemd op de uitstraling die u zoekt en de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Neem contact met ons op, dan brengen onze ervaren specialisten u graag een vrijblijvende offerte uit.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of contact met een adviseur voor een kunststofvloer in uw nieuwe woning of bestaande woning? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Offerte aanvragen

(Vereist)

Waarom kozen vele klanten voor PaenenCoatings

100% tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Vertel ons waar u naar zoekt, dan garanderen wij 100% tevredenheid.
Voor particulieren en bedrijven
We werken voor particulieren en voor bedrijven, afgestemd op uw specifieke wensen. Sluit u aan bij onze tevreden klanten.
Gratis offerte op maat
Graag weten waar u aan toe bent? Neem contact met ons op, dan brengen onze specialisten u een gratis offerte op maat uit.