PMMA-horeca vloersysteem

Project: PMMA-horeca vloersysteem

Een kijkje in de keuken bij zeer gewaardeerd restaurant Sushi Koi Tilburg! Zij hebben onlangs geïnvesteerd in een Paenen PMMA-horeca vloersysteem welke toegepast is in keuken en koelcel.Ons PMMA-vloersysteem is uitermate geschikt in o.a. de voedselindustrie dankzij de hoge hygiënische waarden. Zo voldoet het aan de regels die het NVWA stelt bij een HACCP-plan. De opdrachtgever heeft gekozen voor een diepblauw mix-granulaat kleur #897. Niet alleen een lust voor het oog, maar met de antislip-topcoat biedt het ook de nodige veiligheid aan de werknemers om zich op deze vloer te bewegen. Het vakkundig applicatieteam van Paenen Coatings beheerst de projectfasen van voorbereiding tot en met realisatie. Wij denken met u mee tot aan het gewenste resultaat.

Paenen CoatingsThink, Choose, Floor it.

Gratis offerte op maat
Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van coatingsystemen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u het juiste advies geven.
Voor particulieren en bedrijven
Het aanbrengen van een coatingvloer is een klus voor echte vakmannen. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.
Duurzaam en betaalbaar
Zowel voor bedrijven als voor particulieren hebben wij passende en betaalbare oplossingen als het gaat om de vloer of wandcoating