Kunststofvloeren voor particulieren

Liever direct contact? Bel: 06 52 64 58 67

Kunststofvloeren voor particulieren

Bent u op zoek naar een duurzame, hygiënische, onderhoudsarme, en veelzijdige vloer voor uw woning, dan zijn de kunststofvloeren van PaenenCoatings een uitstekende keuze. Deze vloeren worden gelegd of gegoten, wat een naadloze en waterdichte kunststof vloer oplevert, waar u vele jaren plezier van zult hebben. Omdat deze vloeren in allerlei kleuren en uitvoeringen geleverd kunnen worden, is er geen interieur waarin een dergelijke vloer misstaat. De vloeren worden meestal in slechts één dag gelegd en kunnen nagenoeg direct in gebruik genomen worden. Voor de prijs en een gratis offerte neemt u contact met ons op.

Bel: 06 52645867Contactformulier

Onze kunststofvloeren voor particulieren

Als u aan kunststof vloeren, coatings en gietvloeren denkt, dan denkt u misschien aan ziekenhuizen, laboratoria, winkels, sportzalen en parkeergarages. Echter, ook voor particulieren zijn deze vloeren ideaal. Wij bieden onze vloeren aan in allerlei kleuren en met ons Paenen Particles Floorsystem maken we een custom made designvloer voor u. Daarnaast kunnen we ook een betonlook nabootsen, kunnen we verschillende kleuren met elkaar combineren en is het mogelijk om steentjes aan de epoxyhars toe te voegen voor extra structuur. Met één van onze kunststofvloeren voor particulieren haalt u een schitterende vloer in huis.

Kunststofvloer keuken

Vloeren ideaal voor particulieren

Wij leveren onze kunststofvloeren aan bedrijven en particulieren en de interesse is in deze laatste groep erg toegenomen. Dat komt doordat deze vloeren voor particulieren een aantal belangrijke voordelen hebben. Laat u een kunststofvloer aanbrengen, dan krijgt u een vloer die duurzaam is en tientallen jaren mooi blijft en daarbij ook nog eens betaalbaar. Tevens zijn deze vloeren kras- en slijtvast, in allerlei uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar, onderhoudsarm en bijzonder gemakkelijk schoon te houden. Zijn er mensen in uw huishouden met een allergie, dan wordt dat met een onderhoudsvriendelijke kunststof vloer een stuk minder. Als kinderen morsen, dan dweilt u dat zo op en de haren van uw huisdieren zijn ook veel gemakkelijker op te ruimen.

Waarom kiest u voor PaenenCoatings?

Besluit u voor PaenenCoatings te kiezen, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Wij stoppen niet tot u tevreden bent en dat hebben we vastgelegd in onze 100% tevredenheidsgarantie. Bent u geïnteresseerd in onze vloeren, dan krijgt u van ons een gratis offerte die u nergens toe verplicht. Wij leveren aan particulieren en aan bedrijven, dus dat betekent dat ons aanbod groot is en geschikt is voor een verscheidenheid aan doeleinden. We hebben niet voor niets tevreden klanten in Brabant, Utrecht en de Randstad.

Kunststofvloer naast houten vloer

Neem contact op met ons

U krijgt van ons een vrijblijvende en gratis offerte, waarmee u zelf bepaalt of onze betaalbare kunststofvloeren een goede optie zijn voor u. U verplicht uzelf nergens toe, dus u heeft ook niets te verliezen. Een offerte aanvragen doet u gemakkelijk via het contactformulier op onze website, via de telefoon of u stuurt ons een e-mail. Wellicht profiteert u op termijn dan ook van een kwaliteitsvloer van PaenenCoatings, net als de grote groep 100% tevreden klanten uit steden zoals:

 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Goirle
 • Oisterwijk
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Amsterdam
 • Utrecht

Uw vloer in 1 dag gelegd

We leggen uw gietvloer binnen 1 dag, op basis van methylmetharcylaat. Een materiaal dat ook wel bekend staat als PMMA of MMA. Het is een acrylaat gietvloer, met de professionele voordelen daarvan. Voor een maximale duurzaamheid en levensduur, op basis van diverse voordelige eigenschappen.

De voordelen van uw vloer- en wandcoating

 • In de RAL-kleur die u zoekt
 • Makkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen vocht en vuil
 • Kras- en stootvast
 • Met antislip mogelijk
 • Geen last van scheuren
 • Binnen 1 uur te gebruiken

We kunnen de vloer- of wandcoating op iedere ondergrond voor u aanbrengen. In een nieuwbouwhuis of bestaande woning, afgestemd op de uitstraling die u zoekt en de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Neem contact met ons op, dan brengen onze ervaren specialisten u graag een vrijblijvende offerte uit.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of contact met een adviseur voor een kunststofvloer in uw nieuwe woning of bestaande woning? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Offerte aanvragen

(Vereist)

Waarom kozen vele klanten voor PaenenCoatings

100% tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Vertel ons waar u naar zoekt, dan garanderen wij 100% tevredenheid.
Voor particulieren en bedrijven
We werken voor particulieren en voor bedrijven, afgestemd op uw specifieke wensen. Sluit u aan bij onze tevreden klanten.
Gratis offerte op maat
Graag weten waar u aan toe bent? Neem contact met ons op, dan brengen onze specialisten u een gratis offerte op maat uit.