Kunststofvloeren voor bedrijven

Liever direct contact? Bel: 06 52 64 58 67

Kunststofvloeren voor bedrijven

Als u een nieuwe vloer nodig heeft, dan zijn de kunststofvloeren van PaenenCoatings voor u ongetwijfeld interessant. Dit zijn duurzame vloeren op basis van epoxy, die worden gelegd of gegoten. Daardoor krijgt u een bijzonder duurzame en slijtvaste vloer die probleemloos kan worden toegepast in garages, werkvloeren, magazijnen, laboratoria en winkels. Ook in de sanitaire ruimtes van uw bedrijf of kantoor is het een waterdichte vloerafwerking die gemakkelijk schoongehouden kan worden en die bijzonder hygiënisch is. Bent u geïnteresseerd in een kunststof vloer voor uw bedrijf? Dan zijn wij dé specialist die dat vaak binnen één dag voor u realiseert.

Bel: 06 52645867Contactformulier

Onze kunststofvloeren voor bedrijven

PaenenCoatings is een specialist in het aanbrengen van vloer- en muurcoatings voor bedrijven. We leggen uw vloer niet zomaar, maar maken eerst een nauwkeurige berekening van de belasting die uw vloer aan moet kunnen. Aan de hand daarvan weten we welke vereisten uw vloer heeft en kunnen we daar invulling aan geven. U krijgt van ons dus een waterdichte kunststof vloer die voor u op maat gemaakt is. U kiest de kleuren en de uitvoering en wij zorgen ervoor dat u een vloer krijgt die past bij uw bedrijf en het werk dat daar verricht wordt. Er is maar weinig dat we nog niet gezien hebben. Of u nu op zoek bent naar een galerijvloer, een garagevloer, een magazijnvloer of een winkelvloer, bij ons krijgt u exact wat u nodig heeft.

Kunststof bedrijfsvloer

De voordelen van onze vloeren

Kiest u voor één van onze kunststofvloeren voor bedrijven, dan profiteert u van een groot aantal voordelen. Omdat de vloeren gegoten worden, krijgt u een hygiënische en onderhoudsarme waterdichte vloer. Deze is slijtvast en ook ongevoelig als er olie of zuren worden gemorst. De vloer gaat erg lang mee, want deze is sterk en duurzaam. Daarbij is hij in allerlei kleuren en uitvoeringen te krijgen. U maakt dus een vloer in uw huisstijl of met aanwijzingen naar de uitgang, naar de lift of de dichtstbijzijnde nooduitgang. Wij leggen de vloer snel voor u en u kunt hem dan bijna direct in gebruik nemen.

3 redenen om voor PaenenCoatings te kiezen

Wij zijn de specialist voor u en dat is omdat wij ons onderscheiden van andere aanbieders middels onderstaande kernpunten:

 • We hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en stoppen dus niet tot u tevreden bent.
 • Wilt u weten hoeveel u bij ons moet betalen voor het aan laten brengen van een kunststof vloer, dan vraagt u gemakkelijk een gratis offerte aan.
 • Onze vloeren zijn breed inzetbaar voor allerlei situaties en er is ongetwijfeld een optie die u enthousiast maakt.
Kunststofvloer in garage

Word ook één van onze tevreden klanten

Inmiddels hebben we door grote delen van Nederland al vele mooie kunststofvloeren opgeleverd, onder andere in Noord-Brabant, Utrecht en de Randstad. Onderstaand een kleine greep uit de plaatsen waar onze tevreden klanten vandaan komen:

 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Goirle
 • Oisterwijk
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Amsterdam

We zien u graag als de volgende tevreden klant, dus als u meer wilt weten over onze diensten en prijzen, neem dan contact op met ons via het contactformulier op onze website, via e-mail of telefonisch.

Bel: 06 52645867Contactformulier

Uw vloer in 1 dag gelegd

We leggen uw gietvloer binnen 1 dag, op basis van methylmetharcylaat. Een materiaal dat ook wel bekend staat als PMMA of MMA. Het is een acrylaat gietvloer, met de professionele voordelen daarvan. Voor een maximale duurzaamheid en levensduur, op basis van diverse voordelige eigenschappen.

De voordelen van uw vloer- en wandcoating

 • In de RAL-kleur die u zoekt
 • Makkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen vocht en vuil
 • Kras- en stootvast
 • Met antislip mogelijk
 • Geen last van scheuren
 • Binnen 1 uur te gebruiken

We kunnen de vloer- of wandcoating op iedere ondergrond voor u aanbrengen. In een nieuwbouwhuis of bestaande woning, afgestemd op de uitstraling die u zoekt en de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Neem contact met ons op, dan brengen onze ervaren specialisten u graag een vrijblijvende offerte uit.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of contact met een adviseur voor een kunststofvloer in uw nieuwe woning of bestaande woning? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Offerte aanvragen

(Vereist)

Waarom kozen vele klanten voor PaenenCoatings

100% tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Vertel ons waar u naar zoekt, dan garanderen wij 100% tevredenheid.
Voor particulieren en bedrijven
We werken voor particulieren en voor bedrijven, afgestemd op uw specifieke wensen. Sluit u aan bij onze tevreden klanten.
Gratis offerte op maat
Graag weten waar u aan toe bent? Neem contact met ons op, dan brengen onze specialisten u een gratis offerte op maat uit.