Kunststof vloerafwerking

Liever direct contact? Bel: 06 52 64 58 67

Kunststof vloerafwerking

PaenenCoatings is dé specialist in kunststof vloerafwerking. Dat doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onze vloeren kunnen op allerlei plaatsen worden toegepast, zoals in de woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken, garage maar ook als buitenterras. Voor bedrijven is het een ideale vloer voor werkplaatsen, parkeergarages, winkels en magazijnen. Onze vloeren zijn hygiënisch, sterk, strak en in allerlei kleuren te verkrijgen. Dat maakt ze aantrekkelijk voor een groot aantal klanten en inzetbaar in een groot aantal situaties. Heeft u interesse in een afwerkingsvloer? Neem dan contact met ons op en we kunnen u exact vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Bel: 06 52645867Contactformulier

Kunststof vloerafwerking is snel geplaatst

Als u denkt aan gietvloeren en coating, dan denkt u misschien aan dagen werk en veel overlast. Onze kunststof vloeren worden in één dag geplaatst en daarna kunt u er bijna direct gebruik van maken. We leggen deze vloeren niet, maar gieten ze met een mengsel dat epoxy bevat. Het resultaat is een waterdichte en vloeistofdichte vloer die bijzonder onderhoudsvriendelijk is en vele jaren meegaat. Of u nu een badkamervloer of een galerijvloer wilt laten leggen, wij zijn dé specialist die dat snel en deskundig voor u doet.

Kunststof vloerafwerking toiletKunststof vloerafwerking bedrijfspand

Waarom kiest u voor een kunststofvloer?

Door een kunststof afwerkingsvloer aan te laten brengen profiteert u van een groot aantal voordelen. U kiest voor een duurzame vloer, omdat er nauwelijks sprake is van slijtage. Deze vloeren zijn sterk genoeg voor toepassing in garages en werkplaatsen. U krijgt dan ook een vloer die op maat voor u gemaakt is, want onze vloeren zijn in alle kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. U hoeft voor lekkages of morsen van vloeistoffen niet meer bang te zijn, want een afwerkingsvloer is volledig waterdicht. Onze vloeren zijn bijzonder snel gelegd en eigenlijk direct in gebruik te nemen. Het resultaat is een naadloze, strakke en hygiënische vloer die gemakkelijk schoon te houden is en die bovendien sterk en duurzaam is en ideaal voor mensen met allergieën of huisdieren.

PaenenCoatings is dé specialist voor u

De voordelen voor een kunststof vloerafwerking zijn dus wel duidelijk. Maar waarom kiest u voor Paenen? Het antwoord daarop is drievoudig:

 • Bij ons krijgt u een 100% tevredenheidsgarantie en wij zijn pas klaar als u tevreden bent.
 • Onze vloeren zijn bijzonder veelzijdig en daarom leveren we aan zowel particulieren als bedrijven.
 • Bent u geïnteresseerd in één van onze vloeren, dan krijgt u bij ons een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

Vele tevreden klanten gingen u voor

Wij zijn dé specialist in het aanbrengen van kunststof vloer- en wandsystemen in woningen, bedrijven en andere gebouwen. We stemmen onze dienstverlening volledig af op uw wensen en behoeften en u krijgt van ons een schitterende vloer op maat waar u vele jaren van zult profiteren. We hebben vele tevreden klanten in Noord-Brabant, Utrecht en de Randstad en hebben vloeren gelegd in steden zoals:

 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Goirle
 • Oisterwijk
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Amsterdam

Uw vloer in 1 dag gelegd

We leggen uw gietvloer binnen 1 dag, op basis van methylmetharcylaat. Een materiaal dat ook wel bekend staat als PMMA of MMA. Het is een acrylaat gietvloer, met de professionele voordelen daarvan. Voor een maximale duurzaamheid en levensduur, op basis van diverse voordelige eigenschappen.

De voordelen van uw vloer- en wandcoating

 • In de RAL-kleur die u zoekt
 • Makkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen vocht en vuil
 • Kras- en stootvast
 • Met antislip mogelijk
 • Geen last van scheuren
 • Binnen 1 uur te gebruiken

We kunnen de vloer- of wandcoating op iedere ondergrond voor u aanbrengen. In een nieuwbouwhuis of bestaande woning, afgestemd op de uitstraling die u zoekt en de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Neem contact met ons op, dan brengen onze ervaren specialisten u graag een vrijblijvende offerte uit.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of contact met een adviseur voor een kunststofvloer in uw nieuwe woning of bestaande woning? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Offerte aanvragen

(Vereist)

Waarom kozen vele klanten voor PaenenCoatings

100% tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Vertel ons waar u naar zoekt, dan garanderen wij 100% tevredenheid.
Voor particulieren en bedrijven
We werken voor particulieren en voor bedrijven, afgestemd op uw specifieke wensen. Sluit u aan bij onze tevreden klanten.
Gratis offerte op maat
Graag weten waar u aan toe bent? Neem contact met ons op, dan brengen onze specialisten u een gratis offerte op maat uit.
Heeft u nog vragen?

© paenencoatings.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites