Haccp VloerenBij Paenen Coatings kunt u terecht voor het coaten van uw bedrijfsvloer. PaenenCoatings biedt een breed scala aan kunststof vloersystemen. Deze systemen sluiten perfect aan bij de unieke behoeften van uw bedrijf.

U kunt ervoor kiezen om een nieuwe vloer te leggen of een bestaande vloer te verbeteren. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken. Zo zorgen wij ervoor dat uw vloer voldoet aan alle vereisten.

Bent u opzoek naar de perfecte haccp gietvloer voor in uw horeca keukenvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren specialisten staat klaar om u te adviseren over de ideale oplossing. Hierdoor wordt uw bedrijfsruimte optimaal, functioneel en duurzaam.

PaenenCoatings Vloer plaatsen

Voordelen

Welke coating voldoet aan de vloer haccp normen?


Wanneer je een vloer kiest voor een dierenpension, een professionele keuken of een bakkerij. Dan is het essentieel om te voldoen aan de HACCP-normen die hierbij komen kijken.

Dit is een systeem dat voedselveiligheid waarborgt. De normen zijn dan ook cruciaal in omgevingen waar voedsel wordt bereid en geserveerd.

Projecten

Contact

Neem contact met ons op


Vloeren voor dierenpensions en vloer keuken horeca

Voor dierenpensions is het belangrijk om een vloer te hebben die bestand is tegen krassen. Maar ook een vloer die gemakkelijk te onderhouden is. Een relatieve goedkope HACCP-vloer die hieraan voldoet, is de gietvloer. Gietvloeren zijn naadloos, waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn en geen vuil en bacteriën vasthouden. Dit maakt ze ook ideaal als HACCP-vloer voor keukens en bakkerijen.

Haccp vloer keuken en bakkerijen

Een HACCP-vloer voor bakkerijen moet tegen hoge temperaturen kunnen en bestand zijn tegen ingrediënten die vaak op de grond terechtkomen. Epoxy vloer horeca is een uitstekende keuze voor bakkerijen en professionele keukens. Dit komt door hun duurzaamheid en weerstand tegen chemicaliën. Bovendien is de gietvloer haccp en antislip, wat belangrijke eigenschappen zijn voor keukens in de horeca. Een antislip vloer in de horeca is essentieel voor een vloer in professionele keuken. Een anti slip vloer in de horeca zorgt voor optimale veiligheid wanneer het gaat om slipgevaar. Door de drukte en vele loopgebieden is dit een groter risico dat nu beperkt wordt.

Vloeren voor de Horeca

Voor de horeca zijn vloeren die voldoen aan de HACCP-normen essentieel. Een gietvloer voldoet vaak aan de eisen omdat deze naadloos is en daardoor gemakkelijk schoon te houden. Een antislipvloer is een goede keuze om gevaar op uitglijden te voorkomen. Epoxyvloeren zijn eveneens populair in de horeca vanwege hun hygiënische eigenschappen en duurzaamheid.

Waarom kiezen voor Paenen Coatings?

Duurzame vloeren

Bij Peanen Coatings staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Onze vloeren zijn ontworpen om minimaal 30 jaar mee te gaan, wat ze extreem duurzaam maakt. Deze lange levensduur komt onder andere door:

dat ze onderhoudsvriendelijk zijn, tijdloos zijn en uiteindelijk ook kosten besparen.

Binnen 1 dag gelegd

De vloeren kunnen binnen 1 dag gelegd worden waardoor de dagelijkse operatie door kan gaan. Het grootste voordeel van de PMMA vloer systemen is dat het een zeer snelle droogtijd heeft. Wij plaatsen het systeem binnen een dag en vervolgens heeft het een uithardingstijd van maar twee uur nodig. Hierna is de vloer volledig droog en weer klaar voor gebruik.

Ruim 15 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring leveren wij oplossingen op maat die we naar 100% tevredenheid uitvoeren. Dankzij onze kennis van de verschillende branches en belastingniveaus kunnen wij nauwkeurige berekeningen maken. Hierdoor kunnen wij ook gerichtere adviezen geven over de vereisten waaraan uw vloer moet voldoen.

Korte lijntjes

Het schakelen met Paenen Coatings gaat snel en persoonlijk. Van offerte naar de vloer leggen binnen twee weken. Paenen Coatings is al jarenlang een gevestigde naam in de wereld van de coatingvloeren. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om voor elk bedrijfspand de perfecte vloeroplossingen te realiseren.

Een gietvloer kopen?

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte aanvragen? Of Heeft u interesse gekregen in een haccp vloercoating? Neem contact met ons op en onze ervaren specialisten helpen u verder. Zo komen we samen tot de beste optie voor uw bedrijfsvloer.