Epoxyvloer laten leggen

Liever direct contact? Bel: 06 52 64 58 67

Epoxy vloer laten leggen bij bedrijven en particulieren

Veel bedrijven en particulieren willen een epoxy vloer laten leggen vanwege de vloeistofdichte eigenschappen en de veelzijdige mogelijkheden qua toepasbaarheid. Dit begrijpen we bij PaenenCoatings als geen ander. Een epoxy vloercoating laten aanbrengen betekent dat u kiest voor een harssoort die vloeren extreem hard laat worden. Bovendien realiseert u met het aan laten brengen van een epoxy coating dat uw vloer zeer goed hecht. Daardoor kunt u deze vloersoort in elke gewenste stijl afwerken. Tegelijkertijd zijn ze geschikt voor het dragen van zware machines. Deze vloeren hebben dan ook een belastbaarheidssterkte die tweemaal zo groot is als beton.

Bel: 06 52645867Contactformulier

Een waterdichte epoxy vloer laten leggen in de regio Noord-Brabant

Zelf is PaenenCoatings gevestigd in Goirle, Brabant. Daardoor staan we overal in deze provincie snel voor u klaar voor het aanbrengen van een waterdichte epoxy coating. We hebben reeds vele projecten mogen uitvoeren in, onder andere;

 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Oisterwijk
 • Roosendaal
 • Tilburg
Epoxyvloer laten leggen

Ook staan we buiten de provinciegrenzen tot uw dienst met ons vakmanschap. Denkt u dan aan de Randstad, in plaatsen zoals Amsterdam en Rotterdam, maar ook aan plaatsen in de provincie Utrecht. Kortom, waar u ook maar een beroep op onze expertise wilt doen, komen we naar u toe.

Wat is epoxy precies?

Epoxy wordt uit aardolie gewonnen en is een kunsthars. Het bestaat uit twee onderdelen: een vloeibaar basisdeel, hars, en een vloeibare verharder. Zodra deze twee onderdelen met elkaar gemengd worden ontstaat een materiaalsoort, epoxy, met bijzonder harde eigenschappen. Daardoor zijn deze gietvloeren uitermate geschikt voor intensief gebruik. Het is dan ook niet zonder reden dat u ze veelvuldig tegenkomt in bijvoorbeeld industriële panden en winkels maar ook op kantoor. Daarnaast wordt er ook steeds vaker in moderne woningen voor dit type gietvloeren gekozen. Dit komt onder meer doordat ze geen naden hebben waar zich vuil in kan ophopen. Reden voor veel particulieren om een epoxy vloer te laten leggen in hun badkamer, woonkamer, keuken of garage bijvoorbeeld.

Ontdek zelf de voordelen van deze gietvloeren

Bij PaenenCoatings weten we als geen ander wat de vele voordelen zijn die deze gietvloeren met zich meebrengen. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Naadloos
 • Vochtbestendig (en daardoor eenvoudig schoon te maken)
 • Mogelijk om te combineren met vloerverwarming
 • In diverse kleuren leverbaar

Houd er wel rekening mee dat deze vloeren gevoelig zijn voor uv-straling. Daarnaast voelen ze zonder vloerverwarming vrij koud aan en is er contactgeluid mogelijk door de extreme hardheid. Verder moet de ondergrond volledig egaal zijn om rimpelingen te voorkomen. Dit alles kan een reden zijn om voor een ander vloertype te kiezen. Bij het plaatsen van een acrylaat vloer bijvoorbeeld, hoeft de ondergrond niet egaal te zijn en deze vloeren kunnen in één dag geplaatst worden. Wilt u weten welk vloertype voor u het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op: we adviseren u er graag over. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte om de prijs te bepalen bent u van harte welkom om contact op te nemen.

Bel: 06 52645867Contactformulier

Uw vloer in 1 dag gelegd

We leggen uw gietvloer binnen 1 dag, op basis van methylmetharcylaat. Een materiaal dat ook wel bekend staat als PMMA of MMA. Het is een acrylaat gietvloer, met de professionele voordelen daarvan. Voor een maximale duurzaamheid en levensduur, op basis van diverse voordelige eigenschappen.

De voordelen van uw vloer- en wandcoating

 • In de RAL-kleur die u zoekt
 • Makkelijk schoon te maken
 • Bestand tegen vocht en vuil
 • Kras- en stootvast
 • Met antislip mogelijk
 • Geen last van scheuren
 • Binnen 1 uur te gebruiken

We kunnen de vloer- of wandcoating op iedere ondergrond voor u aanbrengen. In een nieuwbouwhuis of bestaande woning, afgestemd op de uitstraling die u zoekt en de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Neem contact met ons op, dan brengen onze ervaren specialisten u graag een vrijblijvende offerte uit.

Wilt u graag meer informatie ontvangen of contact met een adviseur voor een kunststofvloer in uw nieuwe woning of bestaande woning? Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Offerte aanvragen

(Vereist)

Waarom kozen vele klanten voor PaenenCoatings

100% tevredenheidsgarantie
Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Vertel ons waar u naar zoekt, dan garanderen wij 100% tevredenheid.
Voor particulieren en bedrijven
We werken voor particulieren en voor bedrijven, afgestemd op uw specifieke wensen. Sluit u aan bij onze tevreden klanten.
Gratis offerte op maat
Graag weten waar u aan toe bent? Neem contact met ons op, dan brengen onze specialisten u een gratis offerte op maat uit.
Heeft u nog vragen?

© paenencoatings.nl | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites