Een vloeistofdichte vloer

Project: Een vloeistofdichte vloer

Daar waar in Nederland veelvuldig voertuigen en werktuigen gewassen worden, is het volgens de Wet bodembescherming (Wbb) verplicht te wassen boven een vloeistofdichte vloer. Wij verzorgen voor uw bedrijf deze vloeistofdichte vloerafwerking met het Paenen PMMA-Carwash floorsystem, compleet met een keuring door een erkende inspectie-instelling op grond van het Besluit bodemkwaliteit én de garantie op een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV). Met deze verklaring toont u aan het bevoegd gezag dat uw nieuwe vloerafwerking voldoet aan de gestelde eisen en vloeistofdicht is. Met de keus voor ons Paenen PMMA-Carwash floorsystem geniet HandCarwash & Autopoets Centrum in Oosterhout inmiddels al van deze onderhoudsvriendelijke en gecertificeerde vloer!

Paenen CoatingsThink, Choose, Floor it.

Gratis offerte op maat
Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van coatingsystemen. Door jarenlange ervaring kunnen wij u het juiste advies geven.
Voor particulieren en bedrijven
Het aanbrengen van een coatingvloer is een klus voor echte vakmannen. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.
Duurzaam en betaalbaar
Zowel voor bedrijven als voor particulieren hebben wij passende en betaalbare oplossingen als het gaat om de vloer of wandcoating