Agrarisch


Coatingvloeren in de agrarische sector


In de agrarische sector is een robuuste en duurzame vloer essentieel voor een efficiënte en hygiënische bedrijfsvoering. Een belangrijke reden om voor een coatingvloer te kiezen, is de verhoogde duurzaamheid en hygiëne. Deze coating kan niet alleen op vloeren, maar ook op wanden worden aangebracht, wat bijvoorbeeld in stallen erg praktisch is. Onze PMMA-vloersystemen en epoxy gietvloeren zijn aanzienlijk het meest geschikt voor de agrarische sector. Ze maken het mogelijk om voergoten door te trekken in de vloer voor koeien en geiten. Deze vloeren zijn goed bestand tegen verzuring en kunnen het uitdagende stalklimaat aan.

PaenenCoatings Vloer plaatsen

Voordelen

De voordelen van een kunststofvloer


De coatingvloer voor de agrarische sector heeft verschillende belangrijke voordelen en is goed bestemd tegen het stalklimaat. Het zorgt voor optimale hygiëne dankzij een naadloze en 100% vloeistofdichte oppervlakte, die voldoet aan alle belangrijke regels en richtlijnen en het schoonmaken van de vloer aanzienlijk vereenvoudigt. Bovendien verbetert het de veiligheid aanzienlijk door zijn anti-slip laag wat gevaar op uitglijden en ongelukken zal voorkomen. Daarnaast maakt u een duurzame keuze en een goede investering voor de toekomst waarbij optimale hygiëne mogelijk wordt.

De PMMA-vloer systemen kunnen in een dag geplaatst worden. Wat een groot voordeel biedt voor uw bedrijf zodat er geen sprake is van stagnatie. Daarnaast zorgt ons netwerk voor een goede en snelle service waardoor we u snel van dienst kunnen zijn.

Projecten